Glutenenzym

Glutenenzym a gluténbontó

Miért a legjobb glutén bontó!

2019. október 07. 16:03 - Glutenenzym

A legtisztább,és legerősebb glutén bontó!

Az első specifikus glutén bontó készitményt a nagy múltú Dr Wolz cége készitette el elöszőr.

  • Európai Únió által először engedélyezett a biztonság érdekében klinikailag is bevizsgált legerősebb,és legtisztább gluténbontó készítményt.

    Dr. Ing. Wolz készítmények

    Erre támaszkodhat: Meghatározzuk a legmagasabb színvonalat az előkészületek és a gyártási folyamatok minőségére. Különös jelentőséget tulajdonítunk Dr. med. Wolz szintén a biológiai anyagok biológiai hasznosíthatósága tekintetében. Ennek oka: A lényeges anyagok hatékonysága a legjobb, ha természetes formájukban és szinergikus összetételükben felszívódnak.

    A Dr. A Wolz Zell GmbH a DIN EN ISO 9001 szabvány szerint (a fejlesztés, a gyártás és az értékesítés területén), valamint a HACCP tanúsítvánnyal rendelkező nemzetközileg elismert minőségbiztosítási tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítási követelmények teljesítésével Dr. Ing. A Wolz Zell GmbH az Ön igénye, hogy biztosítsa a legmagasabb szintű minőséget, a vevői elégedettséget és a minőségmenedzsment folyamatos fejlesztését.

  • A készitmény vegán! Laktóz, fruktóz, zselatin, színezékmentes termék.
  • Más készítményekkel ellentétben a Gluten Enzym Dr. Wolz-ban található Proliloligopeptidáz a glutén nagy részét nagyon rövid időn belül volt képes kis fragmentumokra bontani, amelyeket egyszerűbben lehet megemészteni. (18)
  • Ezzel szemben azok az enzimek, amelyek
    felhasználásra kerülnek a jelenleg kapható forgalmazott
    táplálékkiegészítő szerekben, és amelyekről azt állítják, hogy
    lebontják a glutént, sokkal kevésbé hatékonyak a glutén gyors és hatásos lebontása érdekében.

Lásd az ábrán

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenenzym.blog.hu/api/trackback/id/tr8315207916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
www.glutenenzym.hu