Glutenenzym

Glutenenzym a gluténbontó

Állitsd meg a Glutént!

2019. október 07. 16:48 - Glutenenzym

A Gluten Enzym elsőként a világon olyan gluténérzékeny egyének részére lett
kifejlesztve,

  • akik az élelmiszerekben rejtett glutént kerülni
    kívánják, illetve annak kerülésére kényszerítve vannak,
    különösképpen akkor, ha nem otthon készítik el ételeiket
    saját maguk, hanem kantinban, étteremben, vagy barátoknál
    étkeznek. Alkalmazási korlátozások: A Gluten Enzym támogatja
    a glutén lebontását, azonban nem helyettesíti a gluténmentes táplálkozást.

Figyelem!              

A GlutenEnzym-mel a szervezetnek a nagy mennyiségű benne lévő hatóanyag prolil-oligo-peptidázzal  pont az az enzim lesz rendelkezésre bocsátva amelyel a gluténérzékenységért felelős hosszú láncú prolin szekvenciákat lebontani képes.Ezáltal a glutén elvesziti az allergizáló komponensét,és hatástalanitva lesz.

 

 

 

 

A glutén enzim a hosszú láncú prolin szekvenciákat már a gyomorban bontja le,úgy hogy a glutén elveszti az immunogén komponenseit.

 

www.glutenenzym.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenenzym.blog.hu/api/trackback/id/tr3415207972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
www.glutenenzym.hu